چالش‏های کلیدی در آسیابانی و ذخیره سازی آرد کامل گندم

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
استفاده از آرد کامل گندم به دلیل افزایش سطح آگاهی مصرف کنندگان، روند رو به رشدی داشته است. به دلیل وجود لیپیدها و آنزیم‏های تجزیه کننده این ترکیبات، مدت زمان ماندگاری این نوع آرد، در مقایسه با آرد سفید کوتاهتر می‏باشد. تجزیه لیپولیتیک منجر به کاهش خصوصیات کاربردی و ارزش تغذیه‏ای آرد کامل گندم می‏گردد. روش‏های پایداری ذخیره‏سازی این نوع آرد بر روی کنترل فعالیت آنزیم لیپولیتیک موفقیت آمیز بوده است.در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پردالخته میشود:1) تجزیه لیپیدهارنسیدشدن هیدرولیتیکیرنسید شدن اکسیداتیو2) تجزیه پروتئین ها3) تجزیه کربوهیدرات ها4) تجزیه سایر ترکیبات5)روش‏های بهبود ثبات ذخیره‏سازی آرد کامل گندم
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6057 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

تعداد صفحات: 5

حجم فایل:43 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    doc