اصول بنیادی و کاربردهای شناور سازی (بستر سیال) در صنایع غذایی

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
شناور سازی یک روش مفید برای ایجاد تماس بین جامدات تفکیک شده  و یک سیال است. اگر چه اصول بنیادی این فرایند تا حدودی نا معلوم است ولی در واقع این فرایند، فرایندی مشابه مایع کردن است که در آن یک ماده گرانولی از فرم پایای جامد به فرم دینامیک سیال تبدیل می شود. این فرایند هنگامی که یک سیال (گاز یا مایع) از میان بستری از مواد گرانولی به سمت بالا جریان دارد اتفاق می افتد. در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:

تاریخچه استفاده از فرایند بستر سیال

آشنایی با فرایند شناور سازی

کاربرد های صنعتی شناور سازی

استفاده از شناور سازی در صنایع غذایی

مزایای استفاده از سیستم بستر سیال

معایب استفاده از سیستم بستر سیال

طبقه بندی ذرات از دیدگاه Geldart


دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7091 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:338 کیلوبایت

 قیمت: 27,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    doc