اصول و کاربردهای سیستم انجماد بستر سیال در صنایع غذایی

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
نگهداری مواد غذایی در دمای پایین باعث کاهش نرخ رشد میکرو ارگانیسم ها و خارج کردن آب از مواد غذایی می شود.که این موضوع هم به نوبه خود باعث عدم توانایی میکرو ارگانیسم ها در استفاده از ماده غذایی می شود. در طی سالیان اخیر روش های انجماد مواد غذایی بهبود چشمگیری پیدا کرده است زیرا غذاهای منجمد کیفیت بسیار بالاتری نسبت به غذاهایی دارد که با روش سنتی تهیه شده و تحت فرایندهای حرارتی قرار گرفته اند. علت دیگر این است که انجماد فقط بر روی مواد اولیه با کیفیت بالا و غذاهای تولید شده با ارزش بالا انجام می گیرد. در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:

     مقدمه ای بر نگهداری مواد غذایی در دمای پایین
    تجهیزات انجماد صنعتی
    انجماد بستر سیال
    ظرفیت فریزرهای بستر سیال
    طراحی فریزر بستر سیال
    موارد استفاده از فریزرهای بستر سیال
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7863 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:112 کیلوبایت

 قیمت: 30,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    doc